Bestelinfo

Bij Cup-a-licious kan je zeer eenvoudig en snel een bestelling plaatsen via de website. Betalen kan zowel via iDeal als aan de deur. Indien je een bestelling voor 17.00 uur plaatst, kunnen de cupcakes al binnen een á twee dagen thuis worden bezorgd, uiteraard kan je ook een latere datum aangeven in het bestelproces of er voor kiezen om de cupcakes op te halen (op afspraak).
Op maat gemaakte cupcakes of grotere orders (50+) worden in overleg op de gewenste datum geleverd en kunnen via een factuur betaald worden. Wij bezorgen particuliere bestellingen van maandag t/m zondag (op feestdagen alleen in speciale gevallen). Bestellingen voor bedrijven worden in overleg bezorgd op elke gewenste dag. De kosten voor het verzenden zijn per adres v/a € 9,95, afhankelijk van de locatie en hoeveelheid. Bezorging vindt plaats tussen 09.00 en 17.00 uur (in de meeste gevallen tussen 09:30 uur en 14:30 uur). Wij kunnen geen vaste tijden garanderen bij kleinere bestellingen, maar voor een toeslag is het mogelijk om een specifieke levertijd te kiezen. Mocht je hiervan gebruik willen maken, neem dan contact met ons op (de tijdsleveringen zijn mogelijk vanaf € 13,- extra). Alle bestellingen worden door Cup-a-licious zelf bezorgd.

Bewaar de cupcakes op een koele plaats en in een gesloten verpakking maximaal drie dagen. Eet de cupcakes op kamertemperatuur, dan zijn ze zacht en lekker! Wil je de cakejes pas na een paar dagen eten? Dan raden wij je aan de cupcakes in te vriezen.

No FAQ found!